PDA

View Full Version : Does anyone use twinspires?


clicknow
12-23-2017, 04:14 PM
I have a problem that just appeared, in that if I am on the wagering screen (us9ing Chrome) I cannot pull up the Program or Results or anything else in a separate tab. Tabs work in every other website and app. When I right click on program, a new tab opens up, but just spins and spins and says "loading".

I can't very well wager on horses if I can't see the program without leaving the wagering screen. :)

Tech support tells me this is something "program support" is working on, and therefore tech support can't help me.

So basically, tough luck, don't wager I guess. :mad:

I even uninstalled Chrome and reinstalled it, etc. to make sure it wasn't my browser. But I've been using twinspires for well over 10 years and the only thing that seems to have changed is twinspires own software interface lately?

Help

Equifan
12-25-2017, 01:06 PM
I have a problem that just appeared, in that if I am on the wagering screen (us9ing Chrome) I cannot pull up the Program or Results or anything else in a separate tab. Tabs work in every other website and app. When I right click on program, a new tab opens up, but just spins and spins and says "loading".

I can't very well wager on horses if I can't see the program without leaving the wagering screen. :)

Tech support tells me this is something "program support" is working on, and therefore tech support can't help me.

So basically, tough luck, don't wager I guess. :mad:

I even uninstalled Chrome and reinstalled it, etc. to make sure it wasn't my browser. But I've been using twinspires for well over 10 years and the only thing that seems to have changed is twinspires own software interface lately?

Help


I had never tried that (right-click) before, but see what you mean.

I use the Classic interface (up to five tracks on top / program or wagering lower portion. In addition, the "tv" icon opens a new window that includes multiple tabs (programs, stats, results, wagering )

Try the Classic format and see how you like.

JustRalph
12-25-2017, 01:26 PM
Open another version of chrome (while keeping your wagering window) and see if you can load it there. If it spins there but wonít open.....I think itís a failed call on their server.......not your problem....theirs

clicknow
12-30-2017, 09:17 PM
Thanks for your help!

BaffertsWig
01-01-2018, 11:59 AM
Having the same issue with Firefox and Twinspires Classic. Twinspires Express does work...

green80
01-01-2018, 04:37 PM
I'm using twinspires with firefox and no problems