PDA

View Full Version : Cmd Prompt W7


upthecreek
06-13-2016, 12:31 PM
Does anyone know how to run cmd prompt as administrator (I guess elevated) from cmd prompt? I'm running from a W7 repair CD I can't get to admistrative tools
Thnx

johnhannibalsmith
06-13-2016, 10:33 PM
Google can claim credit for it being helpful or not. :)


CMD (https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc947813(v=ws.10).aspx)

EohzkYPV6nI

MikeH
06-14-2016, 01:57 AM
One that works for me, might not from a repair disk. Save the CMD prompt to the desktop. Right click on the desktop icon, "run as administrator."

upthecreek
06-14-2016, 07:15 AM
Thanks for the replies but none of that works from repair CD I can't access desktop,search box,administrative tools etc I'm strictly booting up from the cd

upthecreek
06-14-2016, 07:45 AM
I think and hope this is what I want :
http://stackoverflow.com/questions/19098101/how-to-open-an-elevated-cmd-using-command-line-for-windows

I'd posted in case anyone else runs into the same problem
Thnx guys :ThmbUp:

MikeH
06-14-2016, 04:17 PM
UpTheCreek:

Thx for posting that. It solved an issue I occasionally run up against. You'd think that, if you owned your 'puter, you could do whatever you want to with it.